cc-tour.net Web analytics

Statiunea turistica Akyaka

Akyaka este o comuna de coasta din provincia Mugla situat intre Marmaris, Mugla si Bodrum. Orasul este situat la capatul departat al Golfului Gökova si este un centru de crestere pentru turismul international, datorita locatiei sale avantajoase si frumusetile naturale. De la Sakartepe, locul favorit pentru parapante, drumul coboara de la o altitudine de 670 m la nivelului marii, iar spatiul are o sectiune cu pini pe aprox 12 kilometri de-a lungul curbelor foarte ascutite.

Amplasarea geografica ofera oportunitãti de a participa mai multe tipuri de sporturi, cum ar fi natura windsurfing, caiac pe mare, ciclism, kitesurfing, alpinism, zboruri cu parapanta, rafting, mersul pe jos si echitatie.

Situata in Valea raului Azmak, Akyaka este inconjurata de copaci de eucalipt parfumate. Raul cu apa foarte rece si curata serpuieste pana la malul marii, unde exista o plaja mica cu nisip. Exista, de asemenea o serie de restaurante excelente de peste pe cursul raului, iar in centrul statiunii sunt cateva pensiuni cochete si magazine.

Locuri de vizitat, obiective turistice Akyaka