cc-tour.net Web analytics

Termeni si Conditii

1. REZERVAREA intra in vigoare dupa complectarea si trimiterea " Contractului " agentiei si platirea unui avans de minimum 50% din pretul proprietatii.

2. GARANTIA este intre 250-500 EUR, si se returneaza la plecare. Curentul electric si apa se vor scadea din garantia platita. Contorul de curent si apa se citeste la sosire si la plecare. Deasemenea serviciul de curatenie a proprietatii se va scadea tot din garantie la plecare ( 50 euro ). Garantia se va returna la plecare dupa o inspectie amanuntita a proprietatii daca nu s-au constatat stricaciuni sau lipsuri. Daca pagubele create sunt mai mari decat garantia, chiriasii proprietatii sunt nevoiti sa achite pagubele inainte de plecare.

3. RESTUL DE PLATA se va achita in momentul sosirii la proprietate.

4. MODIFICAREA REZERVARII
Orice fel de modificare, nume, numar persoane, data etc. se va face in scris.

5. CONDITII DE ANULARE
In cazul în care turistul renunta din vina sa la rezervarea efectuta care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:
Inainte cu 60 zile...... 50% din pretul proprietatii inchiriate
Intre 30 - 60 zile...... 70% din pretul proprietatii inchiriate
Mai putin de 30 zile..... 100%
In cazul rezervarilor de tip "Early Booking" penalizarea este de 100%.
In cazul anularii rezervarii se va trimite email de instiintare.

6. ASIGURARE MEDICALA
Va sfatuim sa incheiati o asigurare pe timpul sederii Dvs. la orice agentie din tara.

7. FORTA MAJORA
Agentia nu este raspunzatoare pentru cauze de forta majora: modificari de orar sau itinerar, intarzieri in traficul mijloacelor de transport, boli, manifestatii, greve, razboi, atacuri teroriste, cutremure, incedii, inundatii, probleme meteo ce afecteaza transportul cu masina, avion, conditii meteo nefavorabile si alte evenimente ce pot survenii fara controlul agentiei noastre.

8. PISCINA
Pe timpul sederii Dvs. nu suntem responsabili pentru eventualele accidente survenite la piscina proprietatii inchiriate. Toti copii trebuie supraveghiati de parintii lor in timpul folosirii piscinii.

9. CAZARE
Doar persoanele inscrise in "Formularul de rezervare" sunt permise sa se cazeze in proprietatea rezervatava ! Depasirea capacitatii maxime a proprietatii nu este permisa ! Capacitatea vilei se refera la numarul adultilor si copiilor la un loc. Se accepta doar infanti peste numarul maxim admis.

10. CHECK IN / CHECK OUT
Proprietatea se poate prelua incepand cu ora 16:00
Proprietatea se va preda la ora 10:00
In cazul unei intelegeri in scris inaintea sosirii, se pot face omiteri de la regula.

11. RESPONSABILITATILE AGENTIEI
Toti turistii vor fi asteptati la sosire. Se va preda cheia si se va face prezentarea proprietatii, explicarea tututor utilitatilor din proprietate, informatii despre Kusadasi, locuri de vizitat, excursii optionale sau orice alte informatii. Cu o ora inaintea plecarii, un agent din partea agentiei se va deplasa la proprietate pentru inspectia finala, returnarea garantiei, achitarea diferentelor de plata si predarea cheii.

12. PASAPORT
In momentul rezervarii toti turistii sunt nevoiti sa trimita copii xerox dupa pasaport.

MODALITATI DE PLATA
1. Comisionele de transfer revin in totalitate turistului. ( We require all international transfers to us to be made with the OUR instruction.)
2. Moneda de plata este EURO

CONDITII DE PLATA
In momentul rezervarii se va platii avans: 50 %
Restul de 50% se va achita la sosire.
Alte cheltuieli:
- garantie intre 250-500 EUR ( se returneaza la plecare )
- curatenie 50 EUR
- apa si curent electric ( contorul se citeste la sosire si la plecare )